Kantoorruimtes Rotterdam

Het centrum van Rotterdam bruist. Op steenworp afstand van het Centraal Station, het World Trade Center en het kernwinkelgebied zijn deze Unitz uitstekend gelegen. Zowel in het kantoorgebouw als in de directe omgeving bevinden zich diverse gerenommerde bedrijven. De centrale ligging van het kantoorgebouw in Rotterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid en uitstekende faciliteiten in de directe omgeving.

 

Een kantoor huren in Rotterdam

Het is heel eenvoudig om van een van onze Unitz jouw kantoorruimte in Rotterdam te maken. Voor een vrijblijvende bezichtiging bij een van onze kantoren in Rotterdam hoef je alleen maar contact op te nemen met één van de genoemde makelaars. Als je het ziet zitten om één van onze Unitz kantoorruimtes te huren, krijg je van de makelaar een helder voorstel waarin de voorwaarden duidelijk staan vermeld. Als de overeenkomst is ondertekend en aan de voorwaarden is voldaan krijg je direct de sleutel van je Unit. Met flexibele overeenkomsten maken we het mogelijk om samen door te groeien binnen de kantoorruimtes in Rotterdam of op andere locaties.

De voordelen van Unitz

De kantoorruimtes in Rotterdam van Unitz zijn allen hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Ons doel is de ruimten direct gebruiksklaar op te leveren, je hoeft slechts je stoel en computer mee te nemen en je kunt meteen aan het werk. Middenin de levendige omgeving met winkels, horecagelegenheden en (creatieve) bedrijven kan jij jouw bedrijf vestigen. Heb je vragen over een kantoorruimte huren in Rotterdam of wil je een afspraak maken om de beschikbare Unitz te bezichtigen? Neem dan contact op met een van de makelaars en zij helpen jou vrijblijvend met jouw vragen.

Neem contact op

Meer informatie over de verhuur?


Neem contact op met één van de makelaars
AMSTERDAM
Van Dijk & Ten Cate 020-442 30 60  
Van Gool Elburg 06-3194 98 93  

ROTTERDAM
BRIQ Real Estate 06-2903 86 01