Kantoorruimtes Amsterdam Zuid

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam Zuid voor jouw bedrijf? Unitz geeft jou de mogelijkheid een kantoorruimte te huren in dit levendige stadsdeel van Amsterdam. Vestig jij jouw bedrijf midden in het bruisende hart van De Pijp of juist in het chique Buitenveldert? Met veel horecamogelijkheden en winkels is de levendigheid van de stad hier op elke hoek te vinden. Werk je liever dichter bij de Zuidas? Bekijk Unitz Gelderlandplein. Een aangename werkomgeving met uitstraling en alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Uitstekend bereikbaar vanaf de ring A10! 

 

Huur een kantoorruimte in Amsterdam Zuid

Vestig je bedrijf in het hippe centrum van De Pijp of in de Zuidas met de kantoorruimtes van Unitz. In het hippe en stijlvolle buitengebied van Amsterdam zijn er twee kantoorpanden beschikbaar om een bedrijfsruimte in te huren. Het is heel eenvoudig om van een van onze Unitz jouw werkplek in Amsterdam Zuid te maken.
Alle ruimten van Unitz zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Ons doel is om de kantoorruimtes in Amsterdam Zuid direct gebruiksklaar op te leveren. Je hoeft slechts je stoel en computer mee te nemen en je kunt meteen aan het werk.

Neem contact op

Meer informatie over de verhuur?


Neem contact op met één van de makelaars
AMSTERDAM
Van Dijk & Ten Cate 020-442 30 60  
Van Gool Elburg 06-3194 98 93  

ROTTERDAM
BRIQ Real Estate 06-2903 86 01