Kantoorruimtes Amsterdam

Bekijk al onze Unitz kantoorruimtes in Amsterdam. De ruimten van Unitz zijn allen hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Ons doel is de ruimten direct gebruiksklaar op te leveren, je hoeft slechts je stoel en computer mee te nemen en je kunt meteen aan het werk. Bekijk welk kantoorpand in Amsterdam het best bij jouw bedrijf past.

 

Werkplek huren in Amsterdam

Het is heel eenvoudig om van een van onze Unitz jouw werkplek in Amsterdam te maken. Voor een vrijblijvende bezichtiging hoef je alleen maar contact op te nemen met één van de genoemde makelaars. Als je het ziet zitten om één van onze Unitz te betrekken, krijg je van de makelaar een helder voorstel waarin de voorwaarden duidelijk staan vermeld. Door onze flexibele huurcontracten en goede service wordt er meegedacht met de bedrijven die op zoek zijn naar inspirerende kantoren om te huren in Amsterdam.

Kantoren Amsterdam

Vind hier jouw ideale Unitz kantoorruimte Amsterdam. De werkruimten van Unitz zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Ons doel is de werkruimten in Amsterdam direct gebruiksklaar op te leveren, je hoeft slechts je stoel en computer mee te nemen en je kunt meteen aan het werk. Met meer dan 100 kantoorruimtes verdeeld over acht kantoren in Amsterdam, heeft Unitz altijd een ideale locatie voor jou. Van het creatieve Amsterdam Noord tot het zakelijke Amsterdam Zuid en alles daartussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de makelaars.

Als je het ziet zitten om één van onze Unitz te betrekken, krijg je van de makelaar een helder voorstel waarin de voorwaarden duidelijk staan vermeld. Na het ondertekenen van de overeenkomst krijg je direct de sleutel van jouw kantoorruimte in Amsterdam. Daarnaast stimuleren wij groei van je bedrijf, want als jij groeit dan groeien wij met je mee. Onze makelaars helpen je graag met het vinden van een kantoorruimte in Amsterdam of Rotterdam die bij jouw groeiende bedrijf past.

Ervaar alle voordelen van Unitz

  • Zelfstandige werkruimtes in Amsterdam vanaf 30m2;
  • Prominente locaties;
  • Stijlvolle uitstraling;
  • Uitstekende algemene voorzieningen;
  • Eenvoudig doorgroeien op dezelfde locatie;
  • Flexibele huurovereenkomsten;
  • Direct een gebruiksklare kantoorruimte huren in Amsterdam;
Neem contact op

Meer informatie over de verhuur?


Neem contact op met één van de makelaars
AMSTERDAM
Van Dijk & Ten Cate 020-442 30 60  
Van Gool Elburg 06-3194 98 93  

ROTTERDAM
BRIQ Real Estate 06-2903 86 01