Kantoorruimtes Amsterdam Zuidoost

In het groenste stadsdeel van Amsterdam met prachtige natuur- en recreatiegebieden bevinden zich op het kantoor-/industriegebied Amstel III, de Unitz van de Ellermanstraat. Het gebied wordt de komende jaren stap voor stap omgevormd tot een duurzame stedelijke zone voor werken, wonen en ontspannen. Mede dankzij deze ontwikkeling zijn de kantoorruimtes in Amsterdam Zuidoost zeer populair bij gebruikers.

Een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuidoost

Vestig je bedrijf in het groenste stadsdeel van Amsterdam. Onze kantoorruimtes in Amsterdam Zuidoost bevinden zich op het kantoor-/industriegebied Amstel III omgeven door prachtige natuur- en recreatiegebieden. Dit gebied wordt de komende jaren stap voor stap omgevormd tot een duurzame stedelijke zone voor werken, wonen en ontspannen. Het kantoorpand in Amsterdam Zuidoost is ingericht op de behoeften van nu. Met het aanbod van flexibele werkplekken tot grote kantoorruimtes is er voor elk type bedrijf een geschikte Unit te vinden. Neem contact op met de makelaar over de kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost die het beste aansluit bij jouw bedrijf.

De ruimten van Unitz zijn allen hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de eisen van deze tijd. Er wordt gezorgd voor een op en top ingerichte werkruimte voor jouw bedrijf. Daarnaast stimuleren wij groei van je bedrijf, want als jij groeit dan groeien wij met je mee. Geïnteresseerd om een kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost te huren? Voor een vrijblijvende bezichtiging hoef je alleen maar contact op te nemen met één van de genoemde makelaars.