Osdorpplein 470

Amsterdam Nieuw-West

TOTAL AMOUNT
2 UNITZ
FLOOR AREA
From approx 244 sq.m.
RENTAL PRICE
€ 185,- per sq.m. p.y

Amsterdam Nieuw-West

Osdorpplein is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. Het plein is in 1962 vernoemd naar de tuinstad Osdorp. Het hoogwaardige kantoorgebouw ligt in het winkelcentrum Osdorpplein, boven de Albert Heijn XL. Voor heerlijke koffie met een goed belegd broodje ben je hier aan het juiste adres. Met de Westmarket food court om de hoek kan je aanschuiven bij de vele eettentjes.


Gerenoveerd kantoorpand
Het gebouw is onlangs gerenoveerd en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het kantoorpand beschikt over 3 etages (waarvan 2 beschikbare etages) met een mooi uitzicht over het bruisende Osdorpplein.


Parkeren
Parkeren kan in parkeergarage Osdorpplein of parkeergarage Tussen Meer. Parkeergarage Tussen Meer bevindt zich boven de Albert Heijn XL met 480 parkeerplaatsen. Parkeergarage Osdorpplein bevindt zich aan het Osdorpplein 249, is 24/7 bereikbaar en het eerste uur gratis. Parkeerabonnementen zijn op aanvraag beschikbaar.

Ligging
Osdorpplein 470 bevindt zich aan de oevers van de Sloterplas, middenin winkelcentrum Osdorpplein. Met maar liefst 150 winkels en diverse horecafaciliteiten ben je hier van alle gemakken voorzien. Voor je dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de Albert Heijn XL. Op 500 meter afstand bevindt zich de kleurrijke Westmarket. Deze overdekte markthal is voorzien van diverse eettentjes en kleine boetiekjes van lokale ondernemers. Op dinsdag vindt je hier één van de beste weekmarkten van Nederland!Bereikbaarheid
Auto
Het Osdorpplein 470 is met de auto zeer goed bereikbaar vanaf de Ringweg A10 en de A9 (ca. 7 minuten), via de afslag S106.
Openbaar vervoer
Op loopafstand van het kantoorgebouw bevinden zich diverse tram- en buslijnen met een directe verbinding naar het Amsterdam Centraal Station. Station Amsterdam Lelylaan bevindt zich op ca. 10 minuten fietsafstand.

Availability

Unit Surface Rental price Status Info
1.A 497 sq.m. LFA - Let

* Offer price per sq.m. per year (exclusive of service charge and VAT)

Unit Surface Rental price Status Info
2.A 244 sq.m. LFA - Let

* Offer price per sq.m. per year (exclusive of service charge and VAT)

Interested in one of the UNITZ?

Contact one of the brokers:
Contact us

More information about the rental?


Contact one of the brokers
AMSTERDAM
Van Dijk & Ten Cate 020-442 30 60  
Van Gool Elburg 06-3194 98 93  

ROTTERDAM
BRIQ Real Estate 06-2903 86 01