NED | ENG
Amsterdam Noord - TT Vasumweg     vanaf ca. 57m² | Verhuurd Terug naar overzicht Volgende >

TT Vasumweg 58

Amsterdam Noord
TT Vasumweg 58
Aantal Unitz: 13
Verhuurd: 13
Oppervlakte: vanaf ca. 57m²
Download hier de projectinformatie en plattegronden van dit project:

  

Amsterdam Noord

In Noord gebeurt hét. De Unitz van kantoorgebouw The Curve liggen middenin deze broed­plaats voor stadsvernieuwing. Een grote plus voor het bedrijf.
De om­ge­ving van het NDSM-terrein heeft een schitterend uitzicht over het IJ en op het centrum van Amsterdam. Leuke restaurants zoals Loetje aan ’t IJ, Noorderlicht, Pllek en de IJ-kantine aan de NDSM-haven trekken veel bezoekers.

 

Gebouw met karakter

The Curve heeft uitstraling en karakter. Het gebouw heeft de opvallende vorm van een ellips, met vloeiende rondingen en een schuin verloop. Immense glazen panelen laten duidelijk het beton en het staal van het gebouw zien.
Een transparant, opvallend ontwerp op een prominente locatie, pal voor het voormalige NDSM-terrein.

 

Unitz

De Unitz liggen op de 1e verdieping en hebben de volgende metrages en huurprijzen:Unit Verdieping Metrage Huurprijs p.m.
11ca. 75 m² v.v.o.verhuurd
21ca. 92 m² v.v.o.verhuurd
31ca. 73 m² v.v.o.verhuurd
41ca. 71 m² v.v.o.verhuurd
51ca. 79 m² v.v.o.verhuurd
61ca. 71 m² v.v.o.verhuurd
71ca. 201 m² v.v.o.verhuurd
81ca. 237 m² v.v.o.verhuurd
12ca. 78 m² v.v.o.verhuurd
22ca. 62 m² v.v.o.verhuurd
32ca. 125 m² v.v.o.verhuurd
42ca. 57 m² v.v.o.verhuurd
52ca. 477 m² v.v.o.verhuurd

 

Aanbiedingsprijs per maand (exclusief servicekosten en BTW).

 

 

Ligging

Het gebied rond het NDSM terrein in Noord is sterk in opkomst. Het is een herkenbare werkplek aan het IJ die veel  bedrijven uit  de creatieve sector trekt. Bedrijven zoals HEMA, RED Bull, MTV Networks, IDtV, VNU Media, Greenpeace en het Brooklyn Hotel hebben al gekozen voor deze vestigingsplek met industriŽle uitstraling.


Bereikbaarheid

The Curve is met de auto goed bereikbaar via Ringweg A-10, afslag S109-S110 en S112. Met het openbaar vervoer is The Curve ook goed bereikbaar via de metro en met de buslijnen 35, 37, 38, 391 en 394. Daarnaast rijdt buslijn 363 Molenwijk langs de halte “Ataturk”, welke op loopafstand is gelegen van The Curve. Het veerpontje (NDSM werfveer) vaart regelmatig van en naar Amsterdam Centraal Station en meert aan op circa 10 minuten loopafstand van ‘The Curve’.


Parkeren

Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en een grote fietsenstalling. Daarnaast is er een slagboom geplaatst om het terrein geheel af te sluiten.


Car2go hub

Deze 100% elektrische auto’s zijn ideaal voor bijvoorbeeld een afspraak in het centrum van de stad. Het car2go-concept is heel simpel. Reserveer online een auto, stap in met je member card of de car2go-app en rij naar een openbare parkeerplaats dichtbij de plaats van bestemming en parkeer. Dat is alles. Je betaalt per minuut, dus je hebt niet te maken met complexe contracten.

Home
Unitz
Eenvoudig en snel
Voordelen
Contact
Een project van:
Verhuurmakelaars:
     
Copyright 2013   |   Kroonenberg Groep   |   Disclaimer